Donorweek 12 t/m 19 oktober

Dit bericht is geschreven door mijn nicht Jolanda van Gemeren in verband met Donorweek, 12 t/m 19 oktober a.s.

“Volgende week (12-19 oktober) is het donorweek. In onze familie extra speciaal, omdat we een neefje hebben die er nog is dankzij een donorlever. Vandaag heb ik mijn eigen donorregistratie bijgewerkt, want wat blijkt: als je al heel lang geregistreerd staat, staan darmen nog niet aangevinkt.

Zie jaofnee.nl voor meer info. Je mag Ja, maar ook Nee zeggen.”

 

 

Ik wil de lezers van mijn blog vriendelijk vragen om dit bericht zo veel mogelijk te delen omdat ook ik het heel belangrijk vind dat er meer donoren komen en daarmee meer levens gered kunnen worden.

Door op onderstaande afbeelding te klikken download je de flyer met meer informatie.

Lees ook deze gerelateerde artikelen:

Ja of Nee?
En? Ben jij al donor?

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie