Die zit er weer in!

Spannend!Het was vandaag weer mijn drie-wekelijkse infuusvrijdag. Het weer was perfect, de radio stond op Nostalgie Paris zoals gewoonlijk en het ontbijt was opgeruimd.

En de reguliere verpleegkundige kwam op de normale tijd aan, ook altijd fijn want die steekt altijd raak.

Het viel mee vandaag en ik kon mijn eigen pizza in de oven zetten. Natuurlijk niet gewoon zomaar een pizza, nee deze was opgeleukt met extra salami en kaas. En nu zit ik lekker op de bank, de pizza is nu op en ik heb een beetje hoofdpijn van het spul maar wel met de gedachte: Zo. Die zit er weer in. Die pizza ook.

Nu nog even broeien op een kort gedicht, zit al even ongeveer zoals ik ‘m wil in mijn hoofd. Fijn weekeinde mijn vrienden en familie. Gezondheid is een zegen die niet te koop is. Gelukkig is er pizza.

Pizza

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie