Die eerste Kronkelroute

Het was de eerste Kronkelroute die ik samen met mijn vriend Pieter uit Zoetermeer reed en het was aan het begin van dit jaar ook het begin van een nieuw avontuur met een website en een hoop prachtige ritten door Nederland. Met ups en downs in Limburg, 177 kilometer van huis. En af en toe een beetje angstzweet maar samen met Christa liet ik ook dat achter mij.

Nederland heeft heel veel moois om te zien en als je wat langzamer rijdt dan zie je dat ook. In onderstaande Kronkelroute is dat de Meijepolder, lekker slingeren langs de rivier Meije door het dorpje Meije. Om vervolgens aan te komen op het eindpunt aan de Meijepolder (cryptisch). Klik op de link hieronder en geniet mee.

 

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.