De Persoonlijke Barbier

Een heer van standElke heer van stand heeft een persoonlijke barbier en dat geldt in bijzondere mate voor een Kasteelheer in Vathorst. Mijn persoonlijke barbier heet Karwan en hij is alles wat je van een echte barbier kan verwachten.

Karwan is net begonnen in Vathorst, hij zit met zijn herenkapsalon naast de al even vriendelijke en professionele Dorpsslagerij in een zijstraatje van het winkelcentrum.

Vandaag kreeg ik een uitgebreide behandeling, haren geschoren, zelf mijn oren zijn meegegaan en verschoond van ook maar enige haar. En het belangrijkste, mijn snor en baard, die zijn nu pico bello voor de kerst.

Karwan is een klant rijker en ik kan weer netjes over straat. En zo hoort het ook, wanneer je zoals ik een rijk leven op straat hebt met een praatje hier en een praatje daar dan is het uitermate belangrijk dat men goed voor de dag komt. Karwan levert zijn bijdrage daar aan en dat alles netjes voor een vriendelijke prijs.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.