De Groenteman verkoopt geen vlees!

Leendert wil het niet!Na vandaag ben ik er eindelijk uit. Het is verwarrend, misleidend en een contradictio in terminis: de vegetarische slager.

Ik wil een strenge scheiding van vleesverkopers en groentevegetariërverkopers.

Vegetarische Frikandellen, Groentekroketten, Sojaburgers, die dingen moeten hoe dan ook niet verkocht worden door een slager! Ok, misschien gaat de Groentekroket wel wat ver maar vandaag geef ik dus het verlossende woord, de ultieme oplossing, de geniale marketing strategie voor mensen die wel vegetariër zijn maar geen afscheid kunnen nemen van het concept vlees.

Dus daar komt ie: een slager voor groentederivaten heet vanaf vandaag Groenselaar! Ja, ik heb het, een slager die vegetarische vleesvervangers verkoopt moet eigenlijk een Groenselaar heten.

“Wil je even 10 Herbidellen kopen bij de Groenselaar?” of “Heb je ook zo’n zin in Sla-vinken van de Groenselaar?” Wen er maar alvast aan mensen. De Groenselaar.

P.S. De domeinnaam is nog vrij dus als je er je inkomen mee wil gaan verdienen dan zou ik die gauw pakken.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie