De Drie Musketiers

Echte vriendenHoe lang kennen wij elkaar nu al? Eens even kijken, dat moet ergens in de zeventiger jaren van de vorige eeuw zijn begonnen. In klas 1 van de lagere school, ik denk in 1973.

We gaven onszelf al heel snel de naam De Drie Musketiers. Want we deden alles samen. En ja, we hadden heel soms weleens ruzie maar dag gaf niks.

Want we zijn altijd de beste vrienden gebleven en dat was ook gisteravond nog steeds te merken. Arjan en Sweis, ik hou van jullie! Proost, echte vrienden!

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie