Certificaat van bekwaamheid

Zo. Het zit er weer op, of liever gezegd er in. Het zo belangrijke SSL certificaat voor mijn e-mailadressen en websites is weer op de server gezet. Dus nu wordt de e-mail van Kronkelroutes.nl en vangemeren.nl weer versleuteld verstuurd en zijn de gegevens die je op mijn websites invult veilig bij mij.

Net als vorig jaar is het certificaat aangebracht door hetzelfde bedrijf want ik ben heel tevreden met hen. De klus werd door dezelfde medewerker als vorig jaar geklaard dus krijgt hij van mij een certificaat van bekwaamheid en volgend jaar ga ik weer naar hen toe. Zo werkt het.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.