BROMMOBIEL – DE FILM, Televisie Première

Vorige week liet ik aan een jongen op een verjaardag het filmpje zien en hij riep enthousiast: “Is die nog niet op televisie geweest dan?” Dus zeg ik, speciaal voor jou ga ik dat regelen. Bij deze.

BROMMOBIEL FILMS presenteert met trots: de Televisie Première van BROMMOBIEL – DE FILM. Een Epische Reis met een brommobiel door Nederland van Zoetermeer naar Amersfoort. Een klassieker zoals nooit tevoren is vertoond.

Copyrights 2018, Leendert van Gemeren / Kronkelroutes.nl

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.