Boekpresentatie op de school van Joris

BlijDat was een geweldige avond vanavond op de Koningin Wilhelminaschool! Joris had geregeld dat ik op de projectavond Kunstweken met een boekpresentatie aanwezig mocht zijn.

De hele avond liep het aan met mensen die interesse hadden en ik heb ook nog eens leuk verkocht. Heel veel ouders waren al bekend met mijn werk via deze website, daar kwam ik achter en er zijn zelfs gesigneerde exemplaren verkocht.

Mijn boek Gedichtjes voor het slapengaan is na vanavond zelfs helemaal uitverkocht en ik moet alweer nieuwe voorraad inkopen! En meteen ook al backorders. Dat is toch wel een pluim op mijn werk en ik ben er dan ook terecht trots op dat ik dat bereikt heb.

Van elk boek en kaart is een deel naar een goed doel gegaan, het Afrika-project (kindjes met honger in Afrika) en uiteindelijk is een donatie van € 40,00 bij de locatiedirecteur ingeleverd. En dat is een heel mooi bedrag dankzij een geslaagde avond!

Heb jij je kans gemist daar? Bestel jouw exemplaar dan in mijn webshop.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie