Beu

Soms heb je van die dagen. Geen zin. Nergens in. Ook niet om te praten. Vandaag is zo’n dag. Op de bank, diep in mijn dikke gebreide vest gedoken met de rits dicht en de capuchon over mijn hoofd getrokken.

nukkig

Ik wil even niet zien wat er om mij heen gebeurt, ik wil de regen buiten laten en vooral niet nadenken over de consequenties van een hele dag niets doen. De was doe ik morgen wel weer.

Ik ben het beu. De vermoeidheid, de jeuk, de chronische ziekte, de infusen. Ik ben het allemaal zat. Ik weet heus wel dat ik niet mag klagen hoor maar aangezien niemand mij hoort of ziet vandaag klaag ik even tegen mijzelf hier. Dan is het morgen weer over.

geen_zin

En nee, ik wil er niet over praten.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie