Als je goed kijkt

Als je goed kijkt dan zie je in de Arnhemsestraat in Amersfoort een bijzondere winkel. Bij een eerste blik door de grote ramen zie je eerst vooraan een koffietafel en wat verder allerlei boeken, kaarten en muziek liggen.

Zin Bookstore. Een ongewone plek om binnen te lopen en anders dan in veel andere winkels word je meteen begroet. In deze winkel kan je namelijk ook terecht voor een ontmoeting, een gesprek en een kopje koffie.

En dat heeft alles te maken met wat je op de foto onderaan in dit blog kan zien, daarom heet het ook Als je goed kijkt. Want als je goed kijkt zie je in de foto de naam Jezus op een boek en op een ander boek God’s liefde en ook God vinden.

Je ziet er ook mijn boeken liggen, daar hoef je niet goed voor te kijken. Maar daar gaat het ook niet om, ze liggen daar omdat ik het vroeg en de eigenaar zo aardig was om ze voor mij te verkopen.

Bij Zin Bookstore loop je niet alleen naar binnen voor de boeken of geschenken maar ook voor een gesprek over van alles wat je bezighoudt en als je dat wilt over Jezus. En dat maakt het nou zo bijzonder.

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.

Geef een reactie