Alles staat voorlopig even stil

Vanaf het begin van deze maand staat alles even stil. Geen zoektocht naar werk, geen sollicitatiebrieven, geen E-mails met bevestigingen (die kreeg ik toch al niet) maar complete radio stilte.

Ik heb mij ziek gemeld. De fut is er uit, jaren van longontstekingen en infusies hebben hun tol geëist. Komende vrijdag weer een infuus en elke drie weken weer een nieuwe en dat al jarenlang en voor de rest van mijn leven. Het vergt gewoon teveel van mijn lichaam en mijn geest. En dus staat ik even stil voorlopig tot nader order.

Deel dit:

Avatar

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten soms ook over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.


This is me, Leendert. I am a little bit old-fashioned and I love things from the past, old series like All Creatures Great And Small, mechanical wristwatches, bi-focal glasses and vinyl records for example. I am not keen on modern things and I often work on this old style model railway. I follow Jesus and sometimes write a poem about Him but I also write about my life. Eccentric. You can often find me in the kitchen at parties.
Facebook Instagram LinkedIn Houses Of Love Twitter YouTube

Geef een reactie